Anmeldelser

Vi samler, udvikler, anvender og formidler viden om børn med høretab - derfor følger vi på CfH med i, hvad der publiceres om børn med høretab.

På hjemmesiden vil du løbende kunne se boganmeldelser af ny litteratur på området.

Har du læst en spændende undersøgelse eller fagbog om børn med høretab,

kan du sende din boganmeldelse til hørekonsulent, Aïda Regel Poulsen, på aida.regel.poulsen@rsyd.dk

 

En anmeldelse er altid udtryk for anmelderens holdning og Center for Høretab har derfor ikke nødvendigvis samme

 

2018-11-06 - Boganmeldelse Kathrine Mathilde Fagereng - Velkommen til daginstitution

2018-10-22 - Boganmeldelse Helle Lindahl - Noah skal i skole

2018-09-27 - Boganmeldelse Flora Skouboe Eriksen - Pædagogisk mindfulness

2018-09-27 - Boganmeldelse Anne Vibeke Fleicher - JEG VIL IKKE I SKOLE

2018-09-20 - Boganmeldelse Ulla Lau Hyldgård - Nærværsøvelser med børn

2018-08-15 - Boganmeldelse Materialecentret - Billedlotteri, memory og Fisk

2018-08-15 - Boganmeldelse Line Calberg Neess - Barn til barn massage

2018-06-29 - Boganmeldelse Janice Greenberg & Elaine Weitzman - Jeg er klar - Giv dit barn den bedste start på læsning

2018-06-07 - Tina Bendixen, Anette Sølvmose og Materialecentret - Følelser et sekvensmateriale

2018-05-17 - Helle Iben Bylander Trine Kjær Krogh - Begrebsforståelse

2018-05-07 - Nanett Borre - LILLE YOGI - Nærvær i bevægelse

2018-04-10 Hilde Østby og Ylva Østby - At dykke efter søheste. En bog om hukommelse  Gyldendal 2018

2018-04-10 HØRETAB INFO - nu som 4 hæfter. Materialecentret 2017.

                      Kan fås gratis, hvis man er tilknyttet Materialecentrets ordning med PPR.

2017-12-11 - Erling Kagge - Stilheden i støjens verden

2017-12-04 - Jesper Dammeyer og Louise Bøttcher - Kommunikationshandicap

2017-11-21 - Paul Tough - Børnenes vej til succes

2017-11-21 - Helle Overballe Mogensen og Tine Kristensen - Takt i skolen

2017-10-11 - Dion Sommer - Udvikling - fra udviklingspsykologi til udviklingsvidenskab

2017-10-02 - Vibeke Flarup og Else Maarssø - Ind og ud med sproget, Opgaver til inspiration og konkret sprogarbejde med børn mellem 2 og 7 år.

Johan og Erik Heiberg Lyhne - Musik Leg og bevægelse

Jennie Clarke - Fælles tænkning med børn

Morten Zierau - Vendinger med overført betydning - Vendinger med dyr (to bøger)

3 nye læse-let bøger Forår 2017

René Kristensen og Thomas Szulevicz - Understøttende undervisning og læringsmiljøer

Pia Solholt og Karen Beyer - Pragmatiske forudsætninger og Pragmatiske færdigheder

Dorthe Birkmose - Når gode mennesker handler ondt.

Maria Højer Nannestad og Susanne Wederkinck Nielsen - Kend dine følelser

Anne Vibeke Fleicher og Rikke Mølbak - Ingen er perfekt.

Elaine Weitzman og Janice Greenberg - MERE END ABC Tidlig literacy  i dagtilbud

Anne Vibeke Fleicher & Rikke Mølbak - Er jeg god nok?

Julie Dillemuth - Berta i byen

Gunilla Wolde - Lottes værksted og Lotte hos tandlægen

Lene Væsel - Dit barns selvværd

Tyge Salvig - HVORNÅR KORT

Martin Ingvar og Gunilla Eldh - Lad hjernen styre i skolen

Else Marie Okkels - Kan du få øre på musikken?

Trine Kjær Krogh m.fl. - Flugten fra sneglefarmen og Et snegleeventyr.

Käte From og Rikke Mølbak - Tænd og sluk, Siv og Laurits og den digitale verden

 MATERIALECENTRET - Billedlotteri og memory

 1) til auditiv hukommelsestræning navne-og udsagnsord

 2) med tegn navne-og udsagnsord

Søren Laibach Smidt - Forældre Samarbejde der virker

Keld Petersen - Kan det nu passe

15/3-2016: Bjarne Nielsen - Inklusionshåndbog

Dawn Huebner - Når du brokker dig for meget - hvad så?

Jacqueline B. Toner og Claire A.B. Freeland - NÅR DET ER URETFÆRDIGT - HVAD SÅ?

Anne-Mette Trøjborg Rasmussen - Fido og fugls FORUNDERLIGE REJSE

MATERIALECENTRET - Børnesange med tegn - Læs anmeldelsen her

KIRSTINE KABEL - Ord på - Sprogbaseret undervisning i fag -  Læs hele anmeldelsen her

DAVID MITCHELL - Hvad der virker i inkluderende undervisning - evidensbaserede undervisningsstrategier

METTE BAU - Tal til mig nu

KÄTE FROM og RIKKE MØLBAK - Jeg tør bare ikke

KELD PETERSEN - Læs og gæt gåder

ELAINE WEITZMAN og JANICE GREENBERG - Sprog i samspil - Læs hele anmeldelsen her

LOTTA CONIAVITIS GELLERSTEDT og SIF BJARNASON - Vad var det du inte hörde?

STUART McNAUGHTON - Han er ikke mig

JØRGEN LYHNE, ANNA MARIE LANGHOFF NIELSEN - Dansk Pædagogisk udviklingsbeskrivelse

MICHAEL CHISSICK - Frede Frøs fantastiske tale

ULLA MÜLLER og ANNE-METTE GADE - Historier fra virkeligheden - Elever med høretab og inklusion

SUSANNE SNELLMAN - Hjælp – en elev med høretab i min klasse.

DORTE BISGAARD og HELLE OVERBALLE - Når hjernen ikke lytter

HAZEL RODDAM og JEMMA SKEAT - Implementering af evidensbaseret praksis – i det logopædiske arbejdsfelt

LÆR BOGSTAVER MED TEGN - Materialecentret 2017